www.dintradgardsbutik.se

 www.dinstenbutik.se

 www.dinpoolbutik.se

 


Välkommen Förnamn till Tofta Trädgård

 

 

Med våren i närhet och fantastiskt väder öppnar vi butiken igen den 1 mars. Detta ska naturligtvis firas och ni som mottagagare av vårt nyhetsbrev kommer alltid att vara de första som vet vad som är på gång och vilka erbjudande som är i antågande.

Våra tankar är att ge er ett försprång och även unika erbjudande som endast gäller Er via utskick via e-post. Nyhetsbrevet är vår kanal att ge Er exklusiva erbjudanden och man kan säga att det blir vår kundklubb. Vi på Tofta Trädgård och Din Trädgårdsbutik på nätet vill att du ska veta först.

 

Rosor i bunt 19 kr (ordinarie pris 59 kr)
Tulpaner 3 buntar 100 kr (ordinarie pris 39 kr/bunt)


När våren kommer tillbringas mycket tid i trädgården. Oftast kommer olika projekt i dager för att förnya eller reparera ytor. Tack vare ett nära samarbete med Benders kan vi erbjuda Benders Cambridge 420x420x50 mm i grafit (svart) till

169 kr m2 (ord pris 242 kr m2)

Antalet är begränsat för slutförsäljning
 


Vi har smygöppnat. Tofta Trädgårds duktiga tjejer städar, fejar och går på. Anna och Mia vill att alla kunder ska trivas när de kommer till oss.Dörrarna är öppnade och det är bara till att komma in... Utemarknaden är inte öppnad men tjejerna vill ge Er ett erbjudande:

10 % på alla krukväxter

Skriv ut och lämna i kassan!

Gäller hela 2014

 

 

 

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.