www.dintradgardsbutik.se

 www.dinstenbutik.se

 www.dinpoolbutik.se

 


 

Nypotatis till midsommar.

Läs i vår information vad som lämpar sig.

En ny odlingssäsong står för dörren och de små knölarna har kommit. En hel del nya sorter finns i årets sortiment och även ekologiska potatisar. Mera för hållbar miljö är att vi får samtliga sätt-potatis levererade i returbackar som kan dyka upp i nästa butik efter diskning och desinfektion. Detta är något som vi på Tofta Trädgård är bra för en hållbar framtid.

Potatisen kom till oss under 1500 talet från sydamerika. Denna rotfrukt har hållit oss vid liv i generationer och ska fortsätta göra så.


Så nu för att skörda tidigt.

 

Om ni inte vill köpa ett exemplar av Nelsons tidning se i vårt visning nummer

 

Lord Nelsons frö har funnits ett tag i butiken. Faktiskt levererades dessa ut innan vi stängde butiken inför vintern. En hel del av fröerna går utmärkt att förgro inomhus och en del faktiskt kräver det för att skörd eller blomning ska hinnas med innan frosten i höst.

Välj på från Nelson Gardens stora sortimentet och finns just ditt önskemål inte hemma beställer vi hem det. Vanligtvis finns det hemma inom en vecka och i turliga fall med vändande post.


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.