Länkar

Brygg öl hemma
Gör ett besök på Blekinges bästa mikrobryggeri. Ta med dina vänner och få en rundvisning och prova deras sorter. Lär dig grunderna på kurser där bryggmästaren lotsar dig igenom bryggkonstens olika skeden.
MBAS Sverige AB
M.B.A.S i Sverige AB står för Morgans bygg och allservice. Vi sysselsätter femton hantverkare inom firman plus underentreprenörer. Företaget startades 2001 av Morgan Isaksson som alltid har ambitionen att hjälpa människor med allt inom byggnation. Därför har fokus alltid varit att hitta lösningar till alla som vill ha hjälp. Samarbetet och kommunikation mellan entreprenör och kund är alltid i centrum för ett fungerande projekt. Även samarbete mellan oss olika entreprenörer är minst lika viktig, för att ett projekt skall bli lönsamt för alla parter. Vi har därför i många år arbetat upp ett mycket bra samarbete med olika entreprenörer.
Poolteam - Mer än bara pool.
Sedan något år är vi med i Poolteam kedjan. Poolteam är en fristående organisation som även har tillverkning av PP-Pooler i Malmö. Genom stora inköp ligger vi på mycket låga priser utan att påverka kvaliteten.
Portal över webbutiker - Webbutik.info
Portal för webbutiker där e-handlare kan lista sin butik kostnadsfritt. Alla medverkande butiker är sorterade och manuellt kontrollerade för att registret och uppgifterna skall hålla hög kvalitet.
QR Shop
Utöka din handel med QR Shop - en e-handelsplattform från Wikinggruppen anpassad för smartphones. Genom att skanna en QR-kod från t.ex. ett annonsblad kommer konsumenten direkt till kassan för din annonserade produkt, där leveransadressen kan hämtas automatiskt.